‘Mijn chakra’s zijn in balans’

Win’ speurt naar studenten die er opvallend uitzien. Deze week: Rene Bizimana (23), vierdejaars international business and languages.

Leuke sokken!11-‘Mijn chakra’s zijn in balans’-win 13-23 maart 2017
“Dank je! Ik heb meer dan tien paar aparte sokken in mijn kast en draag ze elke dag, het is bijna een verslaving! Ik word er vrolijk van als ik ze ’s ochtends aantrek. Ik begin de dag graag met een goede mindset, dan trek je positieve dingen naar je toe.”

Ben je spiritueel?
“Ik mediteer bijna elke dag. Daardoor zit ik minder in mijn hoofd en geef ik bewust meer aandacht aan hoe ik me voel. Onder mijn bloes draag ik een ketting met kristallen. Die zorgen dat de chakra’s, de energiebronnen in je lichaam, in balans zijn. Of dat echt werkt? Als ik de ketting niet draag heb ik de neiging om meer na te denken, maar dat kan ook een placebo-effect zijn!”

Wat is jouw stijl?
“Ik draag wat ik mooi vind. Vroeger liep ik mee met de menigte, maar een paar jaar geleden wilde ik iets voor mezelf. Iedereen heeft een unieke persoonlijkheid en zou dat moeten laten zien. Wat ik graag nog zou willen hebben? Een nette roze herenjas! Dat staat mooi bij mijn huidskleur. En het is weer eens wat anders!”

Janine Sterenborg
Foto: Jasper van Overbeek

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *