Oproep: Wie weet veel van Windesheim?

Op 30 maart besteedt Windesheim weer aandacht aan zijn 30-jarig bestaan. En deze keer gebeurt dat  met De Nationale Windesheimquiz.

Een quiz vol lastige en leuke vragen over alles wat met Windesheim te maken heeft. De quiz wordt op de 30e maart digitaal gelanceerd, en u kunt hem ook alleen die dag invullen. Wie veel vragen goed heeft, maakt kans op Mooie Prijzen! De prijswinnaars worden aan het eind van de dag bekendgemaakt.

Maar de lustrumcommissie is nog op zoek naar mooie vragen. Dat vraagt om krachtenbundeling. Als u iets weet over Windesheim waarvan u denkt ‘dat zou iedereen toch moeten weten’,  laat dat aan de commissie weten! Graag uiterlijk 19 maart.

Stuur uw vraag naar lustrum@windesheim.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *