Drempel honours programma lager

Vanaf komend schooljaar kunnen ook studenten die hun propedeuse niet gemiddeld met een 7,2 of hoger hebben afgesloten, toch deelnemen aan een honours programma.

Die drempel verdwijnt, bij wijze van proef. Coördinator Tineke Kingma: “Daarmee sloten we een grote groep studenten met honours potentie uit.” Windesheim zoekt voor de extra-curriculaire, Engelstalige programma’s studenten die intrinsiek gemotiveerd en nieuwsgierig zijn en meer kunnen en willen. Momenteel zijn er drie Windesheimbrede honours programma’s. Eén daarvan, ‘intergenerational collaboration’, stopt na dit schooljaar. Het is de bedoeling dat op termijn elk domein een of meerdere programma’s opzet. Domein Techniek startte in september al met een honours programma. (WvE)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *