Buitenkant: ‘Ik blijf mezelf uitdagen!’

Win’ speurt naar studenten die er opvallend uitzien. Deze week: Jordi Smit (18), eerstejaars ICT.

Vrolijke muts!10-Buitenkant ‘Ik blijf mezelf uitdagen!’ win 11-16 februari 2017
“Dank je! Ik ben zelf ook altijd vrolijk. Op straat lach ik naar mensen, ook als ik ze niet ken. Het is mooi om te zien als mensen teruglachen! Veel mensen kijken op hun mobieltje, dat is zo zonde, dan mis je veel moois om je heen.”

Maak je mensen graag blij?
“Ja! Ik ben zorgzaam en wil mensen graag helpen. Ik was lang erg onzeker en maakte me veel te druk om wat mensen van me vonden. Door mijn eigen gedachten heb ik veel gelaten. Ik ben in therapie geweest en werk nog steeds hard om zelfverzekerder te zijn. Het gaat steeds beter!”

Draag je een zonnebril?
“Zoiets! Dit zijn meekleurende glazen die reageren op uv-licht: ze worden donker als de zon schijnt. Superhandig! Het model vind ik gewoon mooi: ik draag wat bij me past en wat ik zelf wil hebben. Ik ga nu ook 100% voor wat ik leuk vind: software engineering! Thuis probeer ik mijn computer bijvoorbeeld zo te programmeren dat ik met één knop al mijn lampen uit kan zetten. Dat is nog een stap te ver, maar ik blijf mezelf uitdagen!”

Janine Sterenborg

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *