Film: ‘Ron Goossens, low-budget stuntman’

Journalistiekstudente en filmfreak Michelle van der Molen steekt haar mening niet onder (bioscoop)stoel of bank. Deze week bekeek ze: ‘Ron Goossens, low-budget stuntman’13-Film ‘Ron Goossens, low-budget stuntman’-win 10-02 februari 2017

In deze nieuwe film van de makers van New Kids ontdekt stuntman Ron dat zijn ‘wijf’ Angela het heeft gedaan met het halve dorp. Hij wil haar terug, maar daar moet hij eerst wat voor doen: naar bed met actrice Bo Maertens.

Kun je nuchter naar deze film?
Dat Ron als stuntman niet nuchter achter het stuur kan zitten en om de vijf minuten een blikkie bier opentrekt, betekent natuurlijk niet dat jij ook aan de zuip moet. Maar hou je niet van puberale humor? Dan heb je zeker een pilsje nodig om het tot het einde van de film te redden.

Klinkt niet echt als materiaal voor een first date.
Wanneer je het niet te ongemakkelijk wilt maken, kun je beter voor een ander genre kiezen. Wel kun je met deze film direct testen of een meisje snel jaloers is: tieten komen er pontificaal in beeld. En van plan om met de auto te komen? Verruil het liever voor de fiets: de stunts hebben een groot don’t try this at home-gehalte.

Met wat voor gevoel verlaat je de bios?
Alsof je een uur in de sportschool hebt gestaan: ik heb een sixpack van het lachen. Het is een typische New Kids-film, zo ongemakkelijk dat het grappig is. En je houdt er goede openingszinnen aan over zoals: ‘Pilske doen en daarna neuken?
Oh, ge houdt niet van pils.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *