Buitenkant: ‘Ik wil niet te veel opvallen’

Win’ speurt naar studenten die er opvallend uitzien. Deze week: Laura Schijf (18), Stagiair audiovisueel bij het mediacentrum.11-Buitenkant ‘Ik wil niet te veel opvallen’-win 10-02 februari 2017

Stoere schoenen!
“Dank je! Ze zijn mijn trots. En ze lopen heerlijk, het zijn net pantoffels. Ik heb ze afgelopen zomer samen met mijn zusje gekocht in een kledingwinkel in Maastricht waar ze de gothic, punk en cyber-style verkopen. We waren voor het eerst in zo’n shop en ze hadden zó veel mooie kleren, we waren helemaal psyched!”

Heb je je dreads al lang?
“Nee, ik heb ze onlangs van mijn ouders gekregen voor mijn achttiende verjaardag! Dat betekende veel voor me: ik wilde al langere tijd groen haar en heb daar veel met hen over gepraat. Dit cadeau is voor mij een teken dat ze mij begrijpen en me steunen in de keuzes die ik maak.”

Hoe omschrijf je jouw stijl?
“Stoer en vrouwelijk. Ik draag het liefst zwart met donkergroene kleuraccenten, dat past bij hoe ik in het leven sta: neutraal en open. Ik wil niet te veel opvallen en vind het belangrijk om dicht bij mezelf blijven. Het gloeilampje aan mijn ketting is ook echt een pronkstukje: ik schrijf en teken graag en hij herinnert me er aan dat ik creatief wil blijven. Het lampje kan zelfs aan!”

Janine Sterenborg

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *