‘Abonnement oplossing voor volle parking?’

Voor deeltijdstudenten van Technische Bedrijfskunde beginnen de lessen op donderdag met stress. Want rond de middag is het parkeerterrein bomvol, wachttijden kunnen dan oplopen tot een half uur.

Niet alleen voor de studenten een ergernis, maar ook voor docenten en werkgevers. Docenten worden geconfronteerd met studenten die te laat binnenkomen en de les verstoren.  Werkgevers zijn ook de pineut, omdat de deeltijdstudent steeds eerder naar school vertrekt en dat is kostbare tijd…

Het valt me steeds vaker op dat de mensen die van het parkeerterrein aflopen, niet naar Windesheim gaan. Twee euro per dag is ook niet duur, zo dicht bij het station (één euro per uur)!

Misschien is een abonnement voor studenten een deel van de oplossing? Abonnementhouders (op kenteken) betalen dan twee euro per dag via de automaat. Bezoekers zonder abonnement kunnen hetzelfde tarief gaan betalen als bij het station. Voor studenten die kort parkeren om alleen een tentamen te maken of een rapport in te leveren, verandert er dan niets. Zij hoeven geen abonnement af te sluiten.Misschien een leuk project voor een groepje studenten van Technische Bedrijfskunde om dit eens te onderzoeken?

07-‘Abonnement oplossing voor volle parking’(02) -win 10-02 februari 2017 07-‘Abonnement oplossing voor volle parking’(01) -win 10-02 februari 2017

Frank Velthuis, derdejaarsstudent
Technische Bedrijfskunde deeltijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *