Buitenkant: ‘Ik at veel frikadellenbroodjes’

Win’ speurt naar studenten die er opvallend uitzien. Deze week: Andy van Boven (21), minor zelfstandig ondernemerschap (en vierdejaars bedrijfseconomie).11-‘Ik at veel frikadellenbroodjes’-win 09-19 januari 2017

Gave schoenen!
“Dank je! Ik zag ze staan en was meteen verliefd. Ze passen goed bij mijn casual zakelijke stijl, die kijk ik af van de serie Suits. Advocaat Harvey Specter is mijn voorbeeld: hij gaat recht op zijn doel af en doet er alles aan om dat te bereiken.”

Wil je advocaat worden?
“Nee, maar ik wil wel bij een groot accountancy-kantoor werken. Bedrijven helpen, net in pak consults geven en de status die je krijgt: het complete plaatje spreekt me erg aan! Daar kleed ik me ook naar. Soms noemen die types met basketbalpetjes me een gladjanus, maar dat doet me helemaal niets.”

Draag je al lang nette pakken?
“Twee jaar geleden begon ik ermee. Kort daarvoor ben ik dertig kilo afgevallen. Eerder was het lang leve de lol: ik at veel frikadellenbroodjes en dronk veel bier. Ik schrok me rot toen ik een keer op de weegschaal stond. Nu let ik beter op mezelf en zorg ik dat ik er goed uitzie. Als ik een complimentje krijg over mijn schoenen, kan ik daar een half uur van stralen!”

Janine Sterenborg

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *