Buitenkant: ‘Het leven draait om gelukkig zijn!’

Win’ speurt naar studenten die er opvallend uitzien. Deze week: Jennifer Boshuizen (18), eerstejaars lerarenopleiding wiskunde.

Gave broek!10-buitenkant-het-leven-draait-om-gelukkig-zijn-win-08-22-december-2016
“Dank je! Ik draag elke dag een harembroek, met een legging eronder is het lekker warm in de winter! Alleen de eerste schooldag droeg ik een jeans, zodat mensen mij konden leren kennen zonder meteen vooroordelen te hebben. Mijn stijl wordt nog wel eens raar gevonden. Want ik speel ook nog live action role playing en ik leg tarot kaarten.”

Ben je spiritueel?
“Ja! Sinds vorig jaar. Toen was ik voor het eerst op het fantasyfestival Castlefest en ontdekte ik dat ik gevoelig ben voor energieën van mensen. Daar heb ik geleerd tarot te leggen, dat is gebaseerd op zulke energieën. Met een tarotsessie heb ik al eens iemand kunnen helpen om een verbroken relatie te gaan verwerken!”

Krijg je soms rare opmerkingen?
“Voor Castlefest had ik me een keer verkleed als ridder, compleet met rammelend harnas. Onderweg naar het station schrok een vrouw zo van me dat ze keihard wegsprintte! Verder krijg ik vooral complimenten. Ik ben vroeger veel gepest, maar op een gegeven moment dacht ik: het boeit me eigenlijk niks wat jullie vinden! Sindsdien voel ik me veel gelukkiger. En dat is waar het leven om draait!”

Janine Sterenborg

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *