‘Betere spreiding van het huiswerk’

Wensen voor Windesheim

Dag 2016, hallo 2017! De jaarwisseling is een uitgelezen moment voor reflectie: wat ging er goed op Windesheim en wat kan beter?

 

‘Altijd te warm of te koud in X’09-special01-win-08-22-december-2016
“Ik wens iedereen op Windesheim een fijn werkklimaat toe! Het X-gebouw is heel open en toegankelijk, waardoor je collega’s makkelijk treft. Maar het is er altijd te warm of te koud. Soms werken we zelfs met een sjaal om. De temperatuur kunnen we deels zelf aanpassen, maar dan moeten we op de knieën om aan een knop onder de verwarming te draaien. En zelfs dan is de temperatuur niet naar wens te krijgen.”
Linda Zwakenberg (41)
planner economische opleidingen

 

09-special02-win-08-22-december-2016‘Betere spreiding van het huiswerk’
“Ik ben al heel tevreden, mijn leraren hebben bijvoorbeeld écht verstand van hun vak. Wat beter kan is de spreiding van het huiswerk. Doordat we vaak pas een week van tevoren weten wat we moeten doen, kunnen we onze weken niet goed vooruit plannen. Daardoor is de ene week veel drukker dan de ander.”
Willeke de Jong (17)
eerstejaars accountancy

 


‘Mijn rooster verandert constant’09-special03-win-08-22-december-2016

“Mijn rooster verandert constant, dat is nogal vervelend omdat het daardoor lastig is om stages en andere afspraken in te plannen. En door steeds in je agenda te moeten schuiven, verschuift ook al het andere in je agenda. Een stabieler rooster moet toch mogelijk zijn? Ik ben wel blij met de ruim vijftien contacturen in het rooster. Er is daardoor ruimte en tijd voor vragen, waardoor ik mijn opdrachten weer beter kan maken!”
Ingemar Dantuma(22)
tweedejaars calo

 

09-special04-win-08-22-december-2016‘Liever voor elkaar zijn’
“Iedereen mag wel wat liever voor elkaar zijn in 2017! Ik zie veel chagrijnige gezichten op Windesheim. De werkdruk is hoog en we vergeten weI eens dat we mensen zijn en geen robots. Iedereen heeft behoefte aan waardering of een knuffel! Ik vind ook dat je zelf het goede voorbeeld moet geven: ik ben altijd vrolijk, maak graag grapjes en lach elke dag. En als je lacht, lacht een ander ook!”
Lawrence Niekoop (39)
huismeester X-gebouw

 

‘Ik wens dat iedereen z’n zooi opruimt’09-special05-win-08-22-december-2016
“Voor 2017 wens ik dat iedereen zijn eigen zooi opruimt! Op tafels liggen vaak lege zakjes, bekers en andere afval. Dat is echt niet nodig: de afvalbak staat er naast! Daarentegen is het hier altijd leuk ouwehoeren. Soms vragen studenten om een doekje als ze iets hebben omgegooid. Die geef ik altijd een complimentje!”
Manon Huiskamp (43)
medewerker coffee corner lobby X/T

 


09-special06-win-08-22-december-2016‘Na negen uur parkeren? Vergeet het maar’

“Ik wens alle studenten en medewerkers een goed parkeerjaar toe! Als je nu na negen uur  ‘s ochtends op de campus wilt parkeren, kun je het wel vergeten. Elke dinsdag en donderdag staat er een file voor de slagbomen. Misschien zou Windesheim een deal kunnen sluiten met Hanzeland, zodat Windesheimers daar voor een gereduceerd tarief kunnen parkeren?”
Valerie Siemers Reiter (36)
docent hbo-ict en lid van de cmr

 

‘Een Yoghurt Barn op de campus!’09-special07-win-08-22-december-2016
“Ik wil op Windesheim graag betere ontbijtfaciliteiten. De nieuwe coffeecorner is zeker een verbetering, maar de belegde broodjes vind ik te zwaar en een croissantje is meer een snack voor bij de koffie. Een Yoghurt Barn op de campus zou bijvoorbeeld ideaal zijn! Dan kun je zelf je yoghurt samenstellen en comfortabel in een knusse loungehoek zitten.”
Romée Bravenboer (20)
vierdejaars communicatie

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *