Deelraad bmr: nieuw werkdrukonderzoek

De deelraad van domein Business, Media en Recht doet opnieuw onderzoek naar werkdruk onder medewerkers. Twee jaar geleden heeft de Deelraad BMR ook al een onderzoek gehouden naar de werkdruk onder het onderwijzend personeel.
“De uitkomsten hebben veel stof doen opwaaien en het onderwerp werkdruk staat sindsdien in de belangstelling van de beleidsmakers”, aldus Frans Hikspoors van de deelraad. “Hebben de maatregelen die genomen zijn effect gehad? Is er in de beleving van de docenten echt iets verbeterd? Allemaal vragen die alleen beantwoord kunnen worden door een tweede onderzoek.”
In het nieuwe onderzoek krijgt ook het onderwijs ondersteunend personeel dat geen onderwijs verzorgt de kans om zich uit te spreken over werkdruk. De bmr-medewerkers krijgen deze week een mail met de vragenlijst die ze in kunnen vullen. Tot de kerstvakantie krijgen ze hiervoor de tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *