Nee, ik ben de bus!

Reclame moet de aandacht trekken, zeggen ze. Dat doet de afdeling communicatie zeer zeker met 06-achterklap-nee-ik-ben-in-de-bus-win-06-24-november-2016de campagne ‘wie ben jij’? Deze moet middelbare scholieren uitdagen om te kijken welke studie voor hen geschikt is. Zoiets kan vreemd aflopen. Is deze poster, prominent aanwezig bij de hoofdingang, gewoon een misdruk of kunnen studenten écht een bushalte zijn? Het webadres op de poster is overigens een dode link, maar dit terzijde. Nog zo’n reclamebordenraadsel: Windesheim heeft sinds kort een aparte slogan om professionals tot onze opleidingen te verleiden: ‘Het mooiste aan leren is delen wat je weet’ Alweer zo’n diepzinnige kreet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *