Abseilen van het T-gebouw

Een keer gratis abseilen van een flatgebouw, wie wil dat nu niet. Zestig studenten deden dit vorige week van het twintig meter hoge T-gebouw.

02-abseilen-van-het-t-gebouw-win-06-24-november-2016

Mariëlle Pruim (rechts foto) en Astrid Kreeft (links foto), twee eerstejaarsstudenten van Verpleegkunde, staan op de vijfde verdieping te blauwbekken in de kou. Het is een regenachtige dag, maar dat weerhoud ze niet ervan om te abseilen. “Wij zijn niet van suiker,” vertelt Mariëlle huppelend om warm te blijven. “Ik heb hoogtevrees. Dus ik hoop dat ik dit durf,” verklapt ze. Astrid vult aan: “Het blijft elke keer spannend, ondanks dat ik het al vaker heb gedaan.” Als ze aan de beurt zijn, worden de knietjes nog weker. “Het engste is toch wel over de reling klimmen,”  vertelt Astrid met angst in haar ogen. Het abseilen is een initiatief van sportaccommodatie On Campus en Buro Ruis die elke maand een sport onder de aandacht willen brengen bij studenten. (SP)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *