Setje handboeien voor de meisjes

Jasper Streidel (19), tweedejaars journalistiek, woont op kamers in Assendorp. Hij heeft een aantal interessante schilderijen op zijn kamer hangen.

“Mijn huisgenoten waren het aanvankelijk niet eens met mijn inrichting. Toen ik een keer bezig was met huiswerk, kwamen ze met z’n allen binnenstormen. Ze vonden dat er meer rommel in mijn kamer hoorde. Daarom is mijn kamer nu voorzien van een schilderij dat lijkt alsof het rechtstreeks bij een begrafenis is weggehaald, een nare houten kerstboom met elektrische nep-waxinelichtjes en een setje handboeien om meisjes bang te maken.

Nee, ik weet niet of dat schilderij met die bloem echt bij een begrafenis vandaan komt. Ik weet wel dat het in de kamer van een van mijn huisgenootjes heeft gehangen toen ze net zelf op kamers ging. Ze heeft het dus echt zelf gekocht. Ik heb John Williams gemaild om een seizoen ‘Help, mijn huisgenootje heeft geen smaak’ te maken, maar daar heb ik nog geen reactie op. Verder is ze een hele lieve meid hoor, haha.

Ik ben ontzettend trots op een ander schilderij dat er hangt. Dat heb ik gekregen van een goede vriendin van me. Ik deel af en toe foto’s van kunst met haar en ze liet mij wat kiekjes zien van dingen die zij maakt. Ik was meteen gefascineerd! Voor een vriendenprijsje heb ik het van haar mogen kopen. Op het schilderij staan abstract getekende meisjes. Iedereen is hetzelfde getekend, op de binnenkant na. Dat geeft voor mij een beetje de betekenis dat iedereen gelijk is.”

10-setje-handboeien-voor-de-meisjes01-win-05-10-november-2016 10-setje-handboeien-voor-de-meisjes02-win-05-10-november-2016 10-setje-handboeien-voor-de-meisjes03-win-05-10-november-2016 10-setje-handboeien-voor-de-meisjes04-win-05-10-november-2016

Daniel Joe Heemskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *