‘Je komt op allemaal feestjes’

Bart Meijer, tweedejaarsstudent commerciële economie, was dit weekend druk bezig met het bezorgen van bier in Meppel en omstreken. Hij heeft namelijk zijn eigen bierkoeriersbedrijfje.

Een bierkoerier? Hoe ben je daar mee begonnen?
Als ik met vrienden in het weekend wat biertjes dronk, kwam het regelmatig voor dat het bier vroegtijdig op was. Dit zette me aan het denken, en na veel rondvragen over of er animo voor was, besloot ik me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en een bierkoeriersbedrijfje te beginnen.

En hoe gaat dat dan?
Ik heb een enorme opslag met snacks en gekoeld bier in de garage van mijn ouders. Wanneer mensen op mijn site een bestelling plaatsen zorg ik dat ik er binnen een kwartier ben. Eerst deed ik dit allemaal alleen, maar sinds kort helpt mijn broertje ook mee. Het is erg leuk werk, want je komt op allemaal leuke plekken waar feestjes aan de gang zijn en het is ook erg dankbaar werk!

En wil je verder met dit bedrijfje?
Het is nu heel erg leuk en we kijken wel of het nog groter kan worden. We willen wel uitbreiden, maar dan vooral op het gebied van aanbod en openingstijden in plaats van bereik. We blijven dus wel in de buurt van Meppel.

En hoe kunnen dorstige lezers rondom Meppel ’s avonds laat aan bier komen?
Door een kijkje te nemen op http://www.bierkoerierbart.nl.

10-weekend02-win-05-11-november-2016 10-weekend01-win-05-11-november-2016

Joppe Varkevisser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *