Dobberend feestje

Bandana’s, oorbellen en matrozenpakjes. Calo-studenten probeerden zich zo origineel mogelijk uit te dossen voor het jaarlijkse bootfeest van dispuut The Royal Buf van studentenvereniging Vestuvalo.

Aan creativiteit was geen gebrek. Zo werden drinkflessen omgetoverd tot duikflessen en werd er een piratenhoed geknipt van karton. Een enkele man waagde zich aan een vrouwelijk matrozenpakje. De dispuutleden (links op de foto) stonden opgesteld aan de kade en waren erg streng wat betreft kledingvoorschriften. Kom je niet verkleed, dan kom je ook niet op de boot en moet je een dispuut-shirt kopen. Niet iedereen was bekend met deze eis en moest de portemonnee trekken. (SP)

 

Lees ook: ‘Waar is dat feestje?!’op pagina 9.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *