Buitenkant: ‘Rozen zijn zó romantisch’

Win’ speurt naar studenten die er opvallend uitzien. Deze week: Kayleigh Hagemeijer (21), derdejaars lerarenopleiding Engels.

Gave jas!11-buitenkant-rozen-zijn-zo-romantisch-win-4-26-oktober-2016
“Dank je! Hij zwiert zo lekker, hij geeft me een heerlijk flowy gevoel als ik loop. Net als mijn jurk. Vandaag draag ik toevallig vooral zwart, maar ik hou ook van kleur, vandaar de roos in mijn haar. Rozen zijn mijn lievelingsbloemen, ze zijn zó romantisch!”

Ben je een romanticus?
“Ja! Ik zie de mooie dingen die anderen over het hoofd zien. Het is zo zonde: iedereen kijkt altijd naar beneden, niemand let op mooie gevels, de sterren of de lucht. Er is zo veel te zien! Toen ik stage liep in Canada kon ik heerlijk wegdromen bij het uitgestrekte landschap.”

Wat voor kraag draag je?
“Een zelfgemaakte! Ik wilde graag een ronde kraag bij deze jurk, maar de kraagjes in de winkel vond ik te tuttig of te klein. Deze heb ik gemaakt van vilt en kraaltjes, die zijn er één voor één op genaaid. Ik ben creatief en teken graag. Soms heb ik een project in mijn hoofd en dan móet ik ervoor gaan zitten. Ik schrijf bijvoorbeeld graag historische fictie en fantasy: er komen dan hele verhalen in me op!”

JANINE STERENBORG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *