BMR doet niet mee met database

De commerciële opleidingen van vijf hogescholen (Saxion, Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam) gaan hun tentamenvragen bijeenbrengen in één database.Handig voor student en docent, maar Windesheim doet dus niet mee.

Een kwestie van prioriteiten stellen, vertelt Harry Donker, HHD bij commerciële economie en secretaris van het Landelijk Overleg domeinen commerce. “Je ziet dat het bij het toetsen de laatste tijd steeds meer draait om open vragen, en om mínder toetsen. In plaats energie te steken in die database vinden we de landelijk afspraken op het gebied van afstuderen, en dan vooral het scriptiedeel, véél belangrijker. Bij alle accreditaties en visitaties staat juist dát onderwerp centraal.” (MH)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *