Nieuw topsportbeleid maakt Windesheim aantrekkelijker

Talentvolle scheidsrechters, trainers, coaches en aankomende talenten die doorstromen vanaf het Zwolse Centre for Sports & Education (CSE) kunnen voortaan ook gebruikmaken van de topsportregeling van Windesheim. 

topsport-marc-hilbrands-kleinDoor een recente uitbreiding van het topsportbeleid op Windesheim wordt de hogeschool een stuk toegankelijker en aantrekkelijker voor studerende topsporters, zegt coördinator Marc Hilbrands (foto). Ook zijn er binnen ieder domein één of meerdere case managers aangewezen als contactpersoon voor de sporters.

Topsporters met een NOC*NSF topsport-of talentstatus of een regio status kunnen per jaar drie of vier maanden extra beurs krijgen, daarnaast wordt het voor hen makkelijker om voorzieningen en aanpassingen te treffen, bijvoorbeeld een tentamen op een ander moment maken. (WvE)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *