Intern onderzoek naar samenwerking met HU

Er komt een intern onderzoek naar de impasse die is ontstaan in de samenwerking tussen Windesheim en Hogeschool Utrecht.

De centrale medezeggenschapsraad (cmr) heeft vorige week aangedrongen op een officieel onderzoek, dat is toegezegd door het bestuurscollege. Onderzocht wordt waarom de samenwerking in de vorm van een Graduate School na de zomervakantie onverwacht ‘on hold’ moest worden gezet. De cmr wil onder andere weten of de zorgen van de deelraad voldoende serieus zijn genomen. Het bestuurscollege gaat binnenkort samen met het dagelijks bestuur van de cmr een onderzoeksopdracht formuleren, daarna wordt bepaald wie het onderzoek gaat uitvoeren. (EM)

De reactie op de Hogeschool Utrecht:

‘Samenwerking educatieve faculteiten is noodzakelijk’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *