Buitenkant: ‘Ik wil een baan in de Alpen’

Win’ speurt naar studenten die er opvallend uitzien. Deze week: Jorick Versteeg(26), eerstejaars ict.

Gave skateboard!
10-buitenkant-ik-wil-een-baan-in-de-alphen-win-3-06-oktober-2016Zelfgemaakt! Hij wordt elektrisch aangedreven. Er zitten twee accu’s onder en met een game console geef ik gas. Hij kan veertig kilometer per uur. Of dat eng is? In het begin wel, maar nu is het gewoon vet!

Je hobby of de ict?
Allebei! Mijn moeder zei altijd: werk om te leven, niet andersom. Mijn studie paste niet bij me en ik besloot te doen wat ik leuk vind: ik liftte naar Oostenrijk om snowboardleraar te worden. Dat leek me altijd al gaaf! Het is fysiek zwaar, dus ik kan het niet altijd blijven doen. Omdat ik programmeren erg leuk vind, studeer ik nu ict. Het liefst wil ik een baan in München. Dan ga ik in de weekenden de grens over om te boarden!

Het geheim van je haar?
Sinds twee jaar heb ik shampoo vervangen voor alleen water, dat is beter voor je haar. De eerste twee maanden was het vies en vet, maar nu zit het goed! Vrouwen zijn soms wel jaloers op mijn lokken, zeker als ik het in een vlecht draag!

JANINE STERENBORG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *