Overlijden medewerker Div-A

IN MEMORIAM

elly-schuurman-overleden-oktober-2016 Elly Schuurman
Op maandagmiddag 3 oktober is na een periode van ziekte onze gewaardeerde collega Elly Schuurman-de Boer overleden. Wij zijn verdrietig en leven mee met haar man Jan, haar kinderen en kleinkinderen. Wij zullen Elly erg missen.
Elly werkte sinds 2000 bij Windesheim, waar zij is begonnen als medewerker Documentaire Informatievoorziening en Archiefbeheer (Div-A). Van deze afdeling is zij later teamleider geworden. Onder haar leiding is het team geprofessionaliseerd en hebben zij samen veel projecten gerealiseerd. Zij was verantwoordelijk voor Windesheimbrede archivering en daarmee de archiefexpert binnen de organisatie. Daarnaast is Elly jarenlang lid en vice-voorzitter van de CMR geweest en heeft zij in die rol meegedacht over veel hogeschoolbrede onderwerpen.
Elly was een zeer betrokken en deskundige collega met een groot hart voor Windesheim. Zij heeft na het bericht dat zij ernstig ziek was, drie jaar geleden, de draad weer opgepakt en zo veel mogelijk doorgewerkt en contact gehouden met collega’s. We herinneren haar als een doorzetter met een nuchtere aanpak. Zij had altijd de wens om tot resultaat te komen. Als leidinggevende was zij laagdrempelig en zat ze tussen haar medewerkers. Als mens was zij bescheiden en genoot zij vooral van het alledaagse.
Wij hebben een herdenkingsplek ingericht in G0.33. Collega’s kunnen hier stil staan bij het leven van Elly en het condoleanceregister tekenen.
De afscheidsbijeenkomst is op zaterdag 8 oktober om 10.00 uur in crematorium ‘Kranenburg’, Kranenburgweg 9, Zwolle-Noord. Na afloop is er gelegenheid tot persoonlijk condoleren in de koffiekamer van het crematorium.
Elly is 55 jaar geworden.

Namens de collega’s van de dienst Bedrijfsvoering,
Gerald Kreder (manager Administraties)
Cees Langebeeke (directeur Bedrijfsvoering)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *