Sporten met Zwolse clubs

Veel studenten waren er niet op afgekomen, maar dat mocht de pret niet drukken tijdens de Sportdag van de Zwolse verenigingen.

_mg_4513Het evenement was georganiseerd door diverse sportclubs en SportService Zwolle, als een soort kennismaking. Het doel was om meer studenten aan zich te binden. Locatie was de sportzaal van het Carolus Clusius College, een middelbare school in de Veerallee.

Een fotoverslag vind je op onze facebookpagina.

Lees ook: ‘Golfen met een biertje erbij’
En: Ruiken aan sportverenigingen

 

Er zijn 1 reacties op «Sporten met Zwolse clubs»

  1. Hans Invernizzi schreef:

    Een prachtig initiatief, maar helaas was het aantal bezoekers heel klein. Studenten die zich toch willen informeren over mogelijkheden om te sporten in Zwolle, raad ik aan een kijkje te nemen op de website http://www.studentensportzwolle.nl. Kom bijvoorbeeld eens kennismaken met de badmintonsport. Tenminste drie verenigingen ontvangen je met open armen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *