Kamer: ‘Allemaal vieze, enge, gele vlekken’

Nikkie Serrarens, eerstejaars journalistiek, woont sinds kort samen met haar vriend Reinier in hartje Zutphen. Het beste aan haar huis? De bioscoopbank.

“Toen ik ging verhuizen, had ik alleen nog een bankstel nodig. Die hadden wij allebei niet. Dus zijn we gaan zoeken en op Marktplaats vond ik een bioscoopbank! En nu staat er dus een bioscoopbank in de woonkamer. Supertof! Hij heeft bekerhouders en zit super lekker. Wie heeft er nou een bank mét bekerhouders?!

We haalden hem op bij een stelletje en ze maakten de hele tijd ruzie. Ze waren tegen ons al heel passief-agressief aan het praten en elke keer als wij de onderdelen naar de auto brachten, hoorden we ze van de andere kant van de straat schreeuwen. Ik denk dat ze inmiddels uit elkaar zijn. Hun huis stond ook te koop en ze hadden nog meer dingen op Marktplaats staan. Eén en één is twee, hè?

Nadat we hem thuis in elkaar hadden gezet, heb ik hem helemaal schoongemaakt. Er zat echt ontzettend veel kauwgom onder de bekerhouder en onder en op de bank zaten allemaal vieze, enge, gele vlekken. De kauwgom heb ik er afgekrabd en ik heb de bank ontsmet. Nu is hij weer schoon, gelukkig. Ik heb er ook een wit kleed overheen gedrapeerd. Gewoon, voor de zekerheid. Het is nu dan weer niet zo dat ik extra vaak op de bank zit, of vaak filmavondjes houd met vriendinnen, om cool te doen, of zo.”

10-kamer01-allemaal-vieze-enge-gele-vlekken-win-2-22-september-2016

10-kamer03-allemaal-vieze-enge-gele-vlekken-win-2-22-september-2016

10-kamer02-allemaal-vieze-enge-gele-vlekken-win-2-22-september-2016

 

 

 

 

 

 

 

Daniel Joe Heemskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *