Vrolijke poppetje reist de hele wereld over

Maak kennis met Trippi: een felgekleurd poppetje dat de hele wereld rondreist. Bedenkers zijn studenten Anniek Schrijver en Robert Wubs.

Trippi’s moet worden doorgegeven van persoon tot persoon en de eigenaar kan vervolgens foto’s delen op een website, waardoor Trippi’s reisavonturen digitaal in kaart worden gebracht en te volgen zijn. Communicatiestudent Anniek: “Je kunt het zien als een moderne vorm van een kettingbrief.”

04-vrolijke-poppetje-reist-de-hele-wereld-over-win-1-08-september-2016De eerste driehonderd poppetjes werden gekocht door Windesheim: de medewerkers van het domein business, media en recht kregen vlak voor de zomer allemaal een Trippi cadeau. Robert, student aan de Hogeschool van Amsterdam: “De Trippi’s zijn al in heel veel landen geweest, van Europa tot Maleisië en Taiwan. Ook was er eentje aanwezig bij de Olympische Spelen in Rio.” Anniek: “We merken dat men het leuk vindt om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast is de Trippi gewoon een leuke gadget.”

Anniek en Robert bedachten en ontwikkelden het poppetje voor de Windesheimminor concept & creatie. (WvE)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *