Lekker ontbijtje!

08 september – Ontbijten met koek en tandenpoetsen met bier. Niet echt een culinair hoogstandje om je dag mee te beginnen, maar dat maakt allemaal niet uit tijdens de Bruisweek.

De eerstejaars hebben hun eerste nacht overleefd. Sportpark Marslanden was de thuisbasis voor zo’n drieduizend studenten die tijdens de introductieweek in tentjes sliepen. Die moesten de studenten wel zelf even opzetten. Hier en daar ontstond een lange wachtrij om de luchtbedden op te blazen. Een aantal tenten werd zelfs leuk aangekleed met slingers en ballonnen. Want gaandeweg de week barstte op de camping steeds vaker een spontaan feestje los. (SP)

09-lekker-ontbijtje-win-1-08-september-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Herman Engbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *