Kamer: ‘De bank slaapt heerlijk!’

Michelle Seldenthuis, student lerarenopleiding aardrijkskunde, woont in een gezellig studentenhuis in de Assendorperstraat.

Het belangrijkste item in mijn kamer is mijn bank. Hij is minstens tien jaar oud en volledig doorgezakt, maar ik wil echt geen andere. In mijn ouderlijk huis was ik de enige die de bank lekker vond zitten en daarom heb ik hem geclaimd als ‘mijn’ bank. Als ik een feestje geef, is de bank het eerste slaapplekje dat wordt gereserveerd. Hij slaapt heerlijk!

Verder heb ik heel weinig moeite gedaan om m’n kamer mooi in te richten. Eigenlijk was ik van plan om hier maar een jaar te wonen. Daarom wilde ik er niet al mijn geld in stoppen, maar nu woon ik er nog en ben ik er aan gewend geraakt. Ik laat het wel lekker zo. Ik kan er mee leven, en heb nu lekker veel ruimte.

Het leukste aan op kamer wonen vind ik dat alles kan en alles mag, want ik ben overal de baas. Daarom ben ik ook op kamers gegaan: ik wilde een plek voor mezelf. Als ik een feestje wil geven midden in een schoolweek, dan kan dat. Als ik een bak ijs wil eten voor het avondeten ook. Het jammere aan op mezelf wonen is dat ik alles zelf moet schoonmaken. Ik stel ook veel te veel dingen uit, dus m’n kamer is echt een rotzooi, haha.

Ik ben niet meer van plan om naar mijn ouders te gaan, als het niet meer hoeft. Dat lijkt me echt heel raar. Wat ik mis aan thuis? Dat ik niet meer ’s avonds met mijn vader misdaadseries kan kijken. Dat deden we vaak samen, maar nu ik niet meer thuis woon, kan dat alleen nog als we beiden tijd hebben in het weekend.

10-de-bank-slaapt-heerlijk01-win-1-08-september-2016  10-de-bank-slaapt-heerlijk03-win-1-08-september-2016

 

 

 

 

 

 

10-de-bank-slaapt-heerlijk02-win-1-08-september-2016

 

 

 

 

 

 

Daniel Joe Heemskerk

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *