Jubileumvaart

08 september 2016 – En daar gingen ze, de Windesheimmedewerkers. In wankele bootjes, op weg naar een stukje cultuur. De hogeschool bestaat dertig jaar en dat werd afgelopen donderdag op verantwoorde wijze gevierd.

Met een feestelijke bijeenkomst 03-jubileumvaart-win-1-08-september-2016op het Rode Torenplein, een welkomstwoord van de nieuwe college van bestuur-voorzitter Henk Hagoort (‘Jullie zijn het kapitaal van Windesheim!’) en daarna… op weg. Te voet of per bootje. Het organiserend comité had de handen ineengeslagen met het Zwolse Stadsfestival, zodat de medewerkers konden genieten van een aantal theatervoorstellingen. Daarna was er een barbecue en nóg rondje cultuur – en een groot feest. Maar het jubileumjaar is net begonnen. Er staat meer op het programma. Wat precies, dat is eigenlijk nog geheim maar de organisatie mikt op kleinere evenementen steeds op de 30e van de maand. Hou het zwemvest maar aan. (MH)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *