Oud-student wordt leider VVD

08 september 2016 – Thom van Campen (26) is gekozen als nieuwe fractievoorzitter van de VVD Zwolle.  Van 2007 tot 2012 studeerde hij journalistiek op Windesheim.

Al tijdens zijn studietijd kwam Van Campen voor de VVD in de gemeenteraad, hij was toen het jongste raadslid in Zwolle. Destijds antwoordde Van Campen in een interview met win’ op de vraag waar hij zichzelf over vijf à tien jaar zag: “De komende jaren staan in ieder geval in het teken van de Zwolse gemeenteraad. Daarna zien we wel weer. Ik weet wel dat ik hier graag in verder wil. Ik geniet ervan en vooral lokale politiek vind ik heel interessant. Maar ik zie de landelijke politiek ook wel zitten. Er zijn zoveel mooie posities binnen de VVD.” (WvE)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *