Ontmoet en ontdek tijdens de Bruisweek

De Bruisweek, de introductiedagen voor nieuwe hbo-studenten in Zwolle, is hét startmoment van je studietijd. Drie dagen lang is er van alles te doen: van stampende dance-feesten tot een cursus brandpreventie voor kamerbewoners. De hoogtepunten op een rij.

k04-Zwollypoly Ontmoet en ontdek tijdens de bruisweek-win Eerstejaarsspecial-30 juni 2016Zwollopoly
Het centrum van Zwolle is één groot spelbord tijdens Zwollopoly. Het doel van dit spel is om met jouw groepje zo veel mogelijk straten te veroveren door opdrachten uit te voeren. Ongeveer zoals in het BNN-programma ‘Jan versus Geraldine’. De groep met de hoogste score gaat er met een mooie prijs vandoor.

k04-Superstijl Ontmoet en ontdek tijdens de bruisweek-win Eerstejaarsspecial-30 juni 2016Superstijl!
Poppodium Hedon is een uitstekende plek voor vette feestjes en concerten. Meteen de eerste avond van de Bruisweek (maandag) is het al raak met Superstijl, een democratisch dansfeest. Want het publiek bepaalt elk kwartier welke muziekstijl de dj draait. Dus: nieuwe ronde, nieuw feestje!

k04-Verenigingsfeesten Ontmoet en ontdek tijdens de bruisweek-win Eerstejaarsspecial-30 juni 2016Verenigingsfeesten
Zwolle kent veel verschillende studentenverenigingen waarvan je lid kunt worden. De één richt zich op sport, de ander op gezelligheid en weer een andere op geloof en verdieping. Maandag- en dinsdagavond geeft een aantal van hen een eigen feestje (soms in hun eigen sociëteit) zodat je kennis kunt maken.

k04-Stand Up Ontmoet en ontdek tijdens de bruisweek-win Eerstejaarsspecial-30 juni 2016Stand-up comedy: Adam Fields
Adam Fields is een Engelse comedian die al jaren in Nederland woont. Verwacht in zijn levendige en visuele show veel spontane grappen en schizofrene uitstapjes naar allerlei persoonlijkheden. Maandag van 13.00 tot 14.30 in de kleine zaal van Hedon. ’s Avonds kun je nogmaals naar een comedyvoorstelling. Om 20.30 uur treedt improvisatietheatergroep Op Sterk Water op in Theater De Spiegel.

k04-Nightlife tour Ontmoet en ontdek tijdens de bruisweek-win Eerstejaarsspecial-30 juni 2016Nightlife Tour
Dans je het liefst de hele avond of ouwehoer je liever in een gezellige kroeg? Leer de uitgaansgelegenheden in Zwolle kennen tijdens de Nightlife Tour. Zowel maandag- als dinsdagavond kun je een tocht maken langs tien deelnemende cafés.

k04-Bruisconcert Ontmoet en ontdek tijdens de bruisweek-win Eerstejaarsspecial-30 juni 2016Bruisconcert
Het Bruisconcert is ieder jaar weer één van de absolute hoogtepunten van de introductiedagen. Dit jaar krijgt iedereen de kans om zelf onderdeel te worden van het concert. Want het Bruisconcert start met De Grote Karaoke Show, mét live-band! Daarna nemen The Dirty Daddies (zie foto) het over met hun hyperactieve mashup-mix van hits, meezingers en mee-deiners.
k04-Sport Ontmoet en ontdek tijdens de bruisweek-win Eerstejaarsspecial-30 juni 2016Maak kennis met sport
Op elke dag van de Bruisweek kan er gesport worden. Maandag bijvoorbeeld op Sportpark De Marslanden (waar ook de camping is) en dinsdag en woensdag op de campus van Windesheim. De hogeschool heeft een heel breed sportaanbod: van zwemmen en fitness tot sportklimmen, yoga en zaalvoetbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *