Bruisweek weer gegroeid

Het wordt gezellig druk tijdens deze Bruisweek! Er doen dit jaar namelijk aanzienlijk meer eerstejaars aan mee: vorig jaar circa 2500 deelnemers, dit jaar plusminus drieduizend.

Dit komt vooral doordat meer opleidingen van Windesheim zich hebben aangesloten bij de Bruisweek, 29 inmiddels. Je kunt eerstejaars van drie hbo-instellingen tegenkomen: Windesheim, ArtEZ (de hogeschool voor de kunsten) en de KPZ (Katholieke Pabo Zwolle).

Ook het aantal tentjes op de Bruiscamping (op het sportpark op de Marslanden) is een stuk groter dan in 2015. Ruim 1500 tweepersoonskoepeltentjes worden er opgezet op de voetbalvelden van SV Zwolle. Dat opzetten mag je overigens wel zelf doen.

Op de camping vind je het BIP, het Bruis Informatie Punt, waar je terecht kunt met al je vragen. Van: ‘mag mijn huisdier mee op intro?’ tot ‘help, mijn tentgenoot snurkt!’. Ook is er een kleine winkel, dus geen paniek als je de pomp voor je luchtbedje bent vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *