Tattoo: ‘Een hobby die mijn broer en ik al zeven jaar delen’

‘Toen mijn vader met mijn stiefmoeder ging trouwen, was er na de bruiloft een gezellig feestje. Daar ging ik heen en natuurlijk kwamen daar een paar biertjes bij kijken. Een paar biertjes werden er heel veel. Toen zei ik tegen mijn broer dat hij mijn eerste tattoo mocht bedenken. Én hij mocht hem zetten. Daar ging een lange tijd overheen, maar toen ik 20 werd belde hij mij weer op met de mededeling dat hij een leuk verjaardagscadeau voor mij zou hebben.’ Stefans broer had een design gemaakt van een Kendama; een spelletje waarbij je trucjes kan doen met een bal die via een touwtje aan een handgreep vastzit. ‘Omdat heel veel mensen niet weten wat een Kendama is, zeg ik altijd maar dat het alles is wat zij willen dat het is. Maar voor mij is het een hobby die ik al 7 jaar samen met mijn broer fanatiek beoefen.’

Stefan,
student CALO

Er zijn 1 reacties op «Tattoo: ‘Een hobby die mijn broer en ik al zeven jaar delen’»

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *