Eten met Maruschka: Vezelrijke smoothie

Communicatiestudent en healthfreak Maruschka Rabel post voor ons de komende weken gezonde, lekkere recepten die je in een handomdraai kan maken. Naast de recepten op onze site kan je haar volgen via Instagram of de website #fitmetmarus. Deze week maakt ze een lekkere smootie!

Hi there! Het lijkt de laatste dagen ineens wel lente. Heerlijk, ik houd er van. Zodra het mooi weer is ben ik geneigd om iedere ochtend de dag te starten met een lekkere, vezelrijke smoothie. Ook wil ik starten met voldoende eiwitten. Daarom heb ik nu een briljante combinatie van vers fruit, vezels en eggwhites van Twochicks. Op deze manier start je de dag vol energie met de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Wat heb je nodig?
– twee vijgen
– handje havermout
– handje moerbeien
– handje bosbessen
– 100 ml Alpro amandelmelk
– 4 eetlepels Two Chicks eggwhites (verkrijgbaar bij Jumbo en Albert Heijn)

Hoe maak je het?
Voeg alle ingrediënten behalve de eggwhites toe aan de mixer en mix het geheel een minuut. Voeg vervolgens de vier eetlepels eggwhites toe en mix opnieuw een minuut. Het resultaat: een lekkere dikke, gezonde smoothie om je dag fris en fruitig mee te beginnen!

Heb jij een lekker alternatief? Deel het recept op instagram en tag mij met #fitmetmarus

XOXO
Maruschka

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *