Studente wint bikini-fitnesswedstrijd

Studente Tamara Jellema mag zich een jaar lang bikini-babe noemen.

De 20-jarige studente pedagogisch management in de kinderopvang (pmk) deed begin deze maand mee aan een bikini-fitnesswedstrijd. Hierbij ligt de focus vooral op een slank lichaam en minder op spiermassa dan bij andere categorieën binnen het bodybuilden. “Dat vergt ontzettend veel discipline: zowel in de sportschool als met voeding,” vertelt Tamara. Ze is dan ook blij dat ze eindelijk weer even normaal kan eten. “Toen ik van het podium af stapte stond mijn coach al klaar met chocolade.”

De blondine deed voor de eerste keer mee aan een wedstrijd. “Als ik eraan terugdenk, voel ik de adrenaline weer door mijn aderen stromen. Dit smaakt zeker naar meer. In april staat mijn volgende wedstrijd op de planning.” (SP)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *