Kader Abdolah opent festival

Schrijver en oud-Zwollenaar Kader Abdolah opent het Windesheimfestival, op za05-kader-abdolah-opent-festival-win-05-10-november-2016terdag 10 december, in en rond de Grote Kerk van Zwolle. Ook is er muziek van onder andere Karsu, Rico & Freez en Muppetstuff.

Het thema van het festival, dat voor de tweede keer plaatsvindt, is ‘A perfect world’. Hoofdmoot zijn workshops rondom dit thema, die grotendeels worden gegeven door docenten, lectoren en studenten van de hogeschool. Er wordt overigens nog gezocht naar  studenten- of medewerkers die tijdens het festival willen optreden, bijvoorbeeld als muzikant of als danser(es). Geïnteresseerden kunnen mailen naar LW.van.der.Velde@windesheim.nl. (WvE)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *